Geschenkbon

LOVE YOUR BODY

Hallo mooie vrouw, mijn naam is Annick. In 2020 kreeg ik zelf het verdict van borstkanker. Het werd een traject met veel horten en stoten. Eentje van vallen en opstaan... Maar ook eentje waar ik veel lotgenoten leerde kennen en mooie vriendschappen sloot.

Vanuit deze ontmoetingen en mijn eigen ervaring besloot ik als zaakvoerdster van een lingeriewinkel een nieuw verhaal te starten. Want velen vroegen me of ik hen kon helpen.

Zo ben ik me gaan verdiepen in postoperatieve bh's en badmode, en startte mijn unieke samenwerking met Amoena.

Amoena's prothese lingerie herstelt jouw natuurlijke silhouet en houden jouw prothese veilig op haar plaats, zodat jij een goed en zelfzeker gevoel krijgt over hoe je eruit ziet. Bovendien fitten wij ook jouw silicone - prothese in samenwerking met een bandagisterie.

De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die je verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen die een dagdagelijks comfort garanderen.

Daarnaast zijn er ook 'everyday' bh's en topjes die comfortabel, zacht en ondersteunend zijn en extra bedekking bieden wanneer jij dit nodig hebt.

Kom je graag langs contacteer me 052/203794 en we regelen een privé-afspraak.

Groetjes
Annick

Maak een afspraak

Registreer je voor Amoena4Life en krijg €10 korting

Amoena
Amoena