Geschenkbon

Amoena : Missie, Visie en waarden

Gepost op 25 augustus 2022

Missie, Visie, Waarden van Amoena
We streven ernaar het zelfvertrouwen van vrouwen na een borstoperatie te ondersteunen en begeleiden hen met onze producten tijdens hun individueel traject. We zijn er voor hen, van diagnose en behandeling, terug naar hun dagelijks leven.

De filosofie van Amoena
Amoena is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke producten met de hoogste kwaliteit en innovatieve ontwerpen – de gezondheid en het welzijn van vrouwen zijn onze passie. Door te blijven investeren in vaardigheden en competenties willen we onze leiderspositie versterken en duurzame groei genereren om wereldwijd nog meer vrouwen te helpen.

De VISIE van Amoena
We willen het zelfvertrouwen van vrouwen ondersteunen, zodat ze een actief leven kunnen leiden na de diagnose borstkanker. Dit geldt ook voor vrouwen die om andere redenen ontevreden zijn over de vorm of het uiterlijk van hun borsten. We zetten ons in om de status-quo voortdurend uit te dagen en te zoeken naar betere, slimmere en innovatievere oplossingen, educatieve programma’s en partners die het zelfvertrouwen van vrouwen ondersteunen.

De MISSIE van Amoena
We willen het eerste aanspreekpunt zijn als het gaat om het vinden van de optimale oplossing voor borstzorg en het ondersteunen van vrouwen tijdens hun zorgtraject. We streven ernaar om het zelfvertrouwen van vrouwen na een borstoperatie op te bouwen en hen te begeleiden – we zijn er, van diagnose tot behandeling en terug naar het dagelijkse leven. Door het creëren en onderhouden van sterke relaties willen we inspireren, kracht geven en helpen.