Shop

Tips voor het dragen van de juiste BH maat.

Gepost op 23 november 2017

Mijn lingerie en ik.

Hier zijn enkele richtlijnen voor het dragen en kiezen van de juiste BH bij Lingerie Beaudelise.

Onze keuze van lingerie (BH) wordt gedefinieerd door onze stijl, onze lichaamsvorm, ons humeur en onze verlangens. Daarnaast echter zijn hier een paar tips om ervoor te zorgen dat u uw lingerie (BH) correct draagt, uw lingerie (BH) maakt een verbetering van uw figuur onder elke omstandigheid…
Lingerie (BH) is het startpunt van elke dag, of voor een romantische of speelse avond dat hangt af van de emotie, van onze verschijning.

Het belangrijkste element van comfort is het dragen van een geschikt BH die goed is gepositioneerd. Je moet de juiste BH maat hebben voor een onberispelijke pasvorm.
Eigenlijk mag je niet weten dat je een BH draagt!!
*De BH moet horizontaal op je rug liggen. Zeker niet te strak of/en noch te los. De BH bandjes moeten goed aangepast worden met het oog op een perfecte ondersteuning en comfort.
De rugkant van de BH moet recht zijn. Een omhoog getrokken rugkant heeft de neiging om onze borst naar beneden te trekken en zo ga je geen correcte ondersteuning meer voelen van je BH.
*Het tussenstuk aan de voorkant van de BH moet plat tegen het borstbeen komen (op het borstbeen), niet drukkend maar er tegen.
*Voorkom ook het ongemak van de BH beugels, zorg er altijd voor dat de  BH beugel achter de borst komt, zeker er niet op, je wil het ongemak hiervan niet op je lichaam voelen. Zo voorkom je irritaties, druk pijnen, roodheid, etc…. dus let erop de BH beugel ,ook balein genoemd, moet mooi achter de borst zitten.

Door deze tips te volgen, draag je je BH comfortabel en zelfverzekerd de hele dag lang.
Veel succes.
Twijfel je of weet je niet je correcte maat? Kom zeker eens langs, ik help je graag verder.

Lingerie Beaudelise
Annick