Shop

Een woordje uitleg….

Gepost op 23 november 2017

Beste klanten,

Na 6 jaar heb ik beslist om Beaudelise Lingerie nog beter te kunnen bedienen. De stijl en het interieur is veranderd omwille van een mannencorner. De mannen hebben na 6 jaar ook recht op een eigen leefwereld in mijn verhaal. Ze zijn trouwens niet meer diegene die hun ondergoed door de vrouw laten kopen maar vinden zelf dat zij hierin kunnen beslissen.
Dat ik maar meer dan normaal vind, zij dragen tenslotte toch ook niet onze Bh’s toch?

6 jaar is Beaudelise aan de Sint-Gillislaan 86 gevestigd in de regio Dendermonde. Een klassezaak rijker voor wat lingerie en homewear betreft zowel voor hem als voor haar. Annick Van Ighem biedt stijlvolle maar tegelijk modebewuste collecties aan in Beaudelise, een samentrekking van haar dochters namen Marie-Beau en Ephylise.

Onder meer gestoeld op haar graduaatopleiding snit en mode weet zij aan belangstellende klanten het juiste advies te geven in een mooi ogend en vooral kwalitatief hoogstaand aanbod. Ook dames met grote borstmaten (tot cup G) of bredere omtrek (tot 115cm) vinden hier hun gading. De combinatie van homewear en lingerie is bijzonder stijlvol en tegelijk modebewust met een representatieve selectie van knappe merken!